VI. Országos Egészségügyi Karriernap és állásbörze a Semmelweis Egyetemen

Kórházunk is részt vett azon az állásbörzén, melyet a Semmelweis Egyetem szervezett október 20-ára az egészségügyi szakterületen tanuló, végzéshez közeli hallgatók, valamint rezidensek, illetve más érdeklődő álláskeresők számára.

A Semmelweis Egyetem negyedik alkalommal szervezte meg az Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze rendezvényét, ami eleinte egyetemi kezdeményezés volt, ám a nagy érdeklődésnek köszönhetően országossá vált.

A minden egészségügyi szakmát megszólító rendezvényen a szakmai előadások mellett az egyetem kiemelt hangsúlyt fektetett a leendő állásadók, munkáltatók személyes megjelenésére, így az ország teljes területéről lehetőséget adtak a bemutatkozásra. Az ingyenesen látogatható rendezvényen, az érdeklődők regisztrációt követően közel negyven munkáltató standjánál kaphattak válaszokat kérdéseikre, első kézből értesülhessetek a munkalehetőségekről.

Kórházunk a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórházaként jelent meg a rendezvényen. Standunknál dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató, Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezető, Fehér Magdolna oktatásvezető és helyettese Oroszi Csilla, valamint Nagy-Pintér Liza egészségügyi tervező mutatta be kórházunkat a végzős fiataloknak prezentációval, ismertető kiadvánnyal, illetve személyes konzultáció során.

Bízunk benne, hogy néhányuk érdeklődését sikerült felkelteni a kórházunk nyújtotta szakmai fejlődési lehetőségek iránt és hamarosan betegellátó osztályunk valamelyikén üdvözölhetjük őket.