Missziós nyilatkozat

A DUNAÚJVÁROSI SZENT PANTALEON KÓRHÁZ-RENDELŐINTÉZET
MISSZIÓS NYILATKOZATA

 

A Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet célja és feladata, hogy a régió meghatározó egészségügyi intézményeként járuljon hozzá az emberek egészségének meg őrzéséhez, egészségromlásuk megelőzéséhez, betegségeik gyógyításához, egészségük, életminőségük és munkaképességük lehetséges helyreállításához.
Segítsen minden korosztályt abban, hogy életéveit minél hosszabban egészségben töltse el.

 

Intézményünk az orvoslás és a társtudományok eredményeit folyamatosan követve és alkalmazva törekszik arra, hogy betegeit a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, az elvárható legnagyobb gondossággal lássa el.

 

A humánum és az etika írott és íratlan szabályai szerint gondoskodjon a kórházunkat bizalmával megtisztelő betegekről – és ennek során a minőség teljes körű biztosítását célozza meg.

 

Működése során alapvető célként igyekszik kiérdemelni a betegek és a lakosság bizalmát. A rendszeresen végzett betegelégedettségi vizsgálatok visszajelzéseit figyelembe véve törekszik az ellátás minőségi javításában eredményt elérni.

 

A korszerű, magas színvonalú, hatékony működés érdekében segíti munkatársait a fejlődésben és a megújulásban, biztosítva az ehhez szükséges feltételeket.

 

Dunaújváros, 2022. május 20.

Dr. Jobbágy Lajos
főigazgató

Letölthető dokumentumok: