ÁlláshirdetésekA Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet (2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.) intézményvezetője felvételt hirdet az alábbi munkakörökre:

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros – mely a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórháza – 130 ezer lakos részére a nap 24 órájában biztosítja a sürgősségi és gyógyító-megelőző ellátást. A kórházra háruló ellátási igényeket sajátosan színezi a nagy forgalmú főközlekedési utak adta traumatológiai ellátási igény, illetve a városi nehézipari és különleges ipari létesítmények (kohászat, papírgyártás, gázüzem, erőművek) adta különleges ellátási igény.
A fekvőbeteg-ellátás 493 aktív és 188 krónikus ágyon történik. Járóbeteg-szakellátást 52 szakmában, 2356 órában és 291 nem szakorvosi órában látunk el. A városi kórházakhoz hasonlítva minden vizsgált mutatóban kedvezőbb teljesítményt nyújt Dunaújváros.


Lényeges tudnivalók az orvosi állások betöltésével kapcsolatban:

  • A szakorvosi munkakörök kiemelt bérezéssel kerülnek betöltésre.
  • Ráépített szakorvosi képesítés megszerzését támogatjuk, tanulmányi szerződés kötésével.
  • Az állások azonnal betölthetők.
  • Lakhatási támogatást nyújtunk.
  • Lehetőség van a feladatok vállalkozásban történő ellátására is.

A foglalkoztatás teljes, illetve igény szerint részmunkaidőben, egészségügyi szolgálati jogviszonyban történik. A díjazás a Mt. és egyes területeken kiemelt juttatás alapján kerül megállapításra.

A munkakörök betöltéséhez szakmai önéletrajzot, a végzettségre vonatkozó dokumentumokat, valamint orvosok, gyógyszerészek és szakdolgozók tekintetében a működési engedélyről szóló igazolást is kérjük megküldeni vagy személyesen eljuttatni.

A egészségügyi szakdolgozói állásokkal kapcsolatban érdeklődni az ápolási igazgatóságon, az apolasiigazgato@pantaleon.hu e-mail címen lehet. Az előzetes egyeztetést követően a jelentkezőket személyes meghallgatásra hívjuk be.

Az orvos, gyógyszerész és egyéb állásokkal kapcsolatban érdeklődni  Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezetőnél a +36 25 550 210-es telefonszámon, illetve a stipkovitsg@pantaleon.hu e-mail címen lehet.


Aneszteziológiai szakasszisztensAz intézmény fekvőbeteg osztályaira keresünk egészségügyi szakdolgozói munkakörbe

Az intézmény intenzív fekvőbeteg osztályára keresünk  aneszteziológiai  szakasszisztenst (OKJ, felsőfokú végzettség), egészségügyi szakdolgozói munkakörbe. Jelentkezem az állásra