Osztályvezetői kinevezés a Sürgősségi Betegellátó Osztályon

Július 1-jétől dr. Treit Zoltán lett Kórházunk Sürgősségi Betegellátó Osztályának osztályvezető főorvosa.

Dr. Kővágó Levente megbízott főigazgató július 8-án, a főorvosi kar előtt bejelentette, hogy dr. Treit Zoltán elfogadta a felkérést és egy évre elvállalta a sürgősségi osztály, osztályvezető főorvosi kinevezését.

További, immáron osztályvezetői feladataihoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

 

Dr. Treit Zoltán 1997-ben szerzett általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 2002-ben oxyológiai szakorvosi vizsgát tett. Sürgősségi osztályunk indulásától 2006-tól műszakvezető szakorvosként dolgozik, 2013-ban főorvosi kinevezést kapott és dr. Máté Ágnes osztályvezető jobbkezeként osztályvezető helyettesi feladatokat látott el. Kimagasló szakmai tevékenysége, hihetetlen munkabírása, példamutató magatartása alapján 2015-ben Szent Pantaleon emlékéremben részesült. Az sürgősségi osztály műszakvezetőjeként az egész kórház ügyeletvezetői feladatait ellátja, munkaköréből adódóan az egyes sürgősségi kórképek teljes körű ismeretével rendelkezik. Kiemelkedő ismeretei a toxikológiai és az akudt kardiológiai ellátás területén vannak.

Tömeges, vagy rendkívüli megbetegedés esetén a helyzetet uralja, a megfelelő kapacitást az ellátáshoz vezényli. Döntései gyorsak határozottak. Közvetlen kollégákkal és társosztályok dolgozóival a viszonya korrekt, ismereteit, tapasztalatait szívesen megosztja szűkebb és tágabb környezetével.