Látogatási rendKérjük a látogatókat…

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a központi intézkedéseket is magában foglaló látogatási rendről:

  1. Intézményünkben a látogatási idő hétköznapokon 16-18 óráig, hétvégén és ünnepnapokon 14-16 óráig tart.
  2. Egy beteghez naponta legfeljebb 2 látogató mehet be, személyenként maximum 30 perces időtartamra vagy 1 látogató maximum 60 perces időtartamra.
  3. A Covid-19 fertőzés miatt kezelt betegek korlátozottan látogathatók a higiénés szabályok, betartása, védőfelszerelés használata mellett:
 • súlyos állapotú, végstádiumú beteg esetében az általa megjelölt személy mellette tartózkodhat,
 • kiskorú beteg esetén szülője, törvényes képviselője vagy az általuk megjelölt személy mellette tartózkodhat,
 • szülő nő által megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt – kivéve a császármetszés időtartama  - folyamatosan vele lehet, védettségi igazolvány, teszt ez esetben nem szükséges
  4. Azon betegek számára, akikhez nem mehet látogató, a főportán helyezhető el csomag, amelyen jól ráerősített feliraton, olvashatón fel kell tüntetni a beteg nevét, valamint az osztály megnevezése mellett, az emeletet és a szárnyat is. A csomagban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem vállalunk. A csomagban a beteg számára legszükségesebb tárgyak legyenek, ne tartalmazzon gyorsan romló ételeket.
  5. Amennyiben a hozzátartozó nem tudja, hogy melyik szárnyra került elhelyezésre a beteg, úgy a 06 25 550-560-as telefonszámon lehet érdeklődni munkanapokon 7-15 óra között. Itt megkapja az adott szárny telefonos elérhetőségét is, hogy érdeklődni tudjon hozzátartozója állapotáról. A betegek állapotáról kérjük, hogy naponta 13 és 15 óra között érdeklődjenek.

Köszönjük eddigi és jövőbeni együttműködésüket!

Szent Pantaleon Kórház Vezetősége


Hétköznapokon az ajánlott látogatási idő 16-tól 18 óráig, hétvégén és ünnepnap 14-tól 16 óráig van.
Ettől az általános látogatási rendtől indokolt esetben az osztályvezető főorvosok által kiállított engedély alapján lehet eltérni.

Tizenkét éven aluli gyermeket a kórterembe vinni esetleges fertőződésük és a lelki megrázkódtatás veszélye miatt nem ajánlott.

A látogatási időn kívül a betegek és hozzátartozóik a közös helyiségekben: az emeleti társalgókban, illetve a kórház aulájában találkozhatnak.

Kérjük, hogy a látogatás során a többi beteg nyugalmát ne zavarják. Ha a kórtermében fekvő betegnél vizsgálatot vagy beavatkozást kívánnak végezni, úgy a látogatóknak el kell hagyniuk a kórtermet.


Kérjük a látogatókat:

 • ne hozzanak cserepes virágot, és vágott virágot is csak zárt celofánban
 • szíveskedjenek betartani a kórház egész területén a dohányzási tilalmat
 • alkohol tartalmú italokat ne hozzanak be, tilos
 • a rádiótelefonok zavarják a betegek gyógyulását szolgáló műszerek működését, ezért ne használják mobilkészüléküket a látogatás alatt.