Szeretetvendégség

Kórházunk vezetősége sajtótájékoztatóval egybekötött „hálapartit” szervezett az elmúlt időszakban adakozó cégek és önkormányzatok képviselőinek.

Dr. Jobbágy Lajos főigazgató pár hónappal ezelőtt felkereste a helyi és városkörnyéki, ellátási területünkön működő vállalkozásokat és önkormányzatokat, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák kórházunkat „Az Emberek Egészségéért” Alapítványunkon keresztül. Hálásan köszönjük az adományokat, mellyel hozzájárultak fejlesztési elképzeléseinkhez.

Sajtótájékoztató keretén belül, az adományozók jelenlétében egy prezentáció keretében dr. Kővágó Levente orvosigazgató és dr.  Szilágyi Örs stratégiai igazgató számolt be arról, hogy mire fordítottuk, a kórházi alapítvány számlájára befolyt összeget.

Az alapítvány hatékony munkájának és az adományozók támogatásának köszönhetően, az igatóság az osztályvezetőkkel egyeztetve, a következő eszközöket szerezte be a közel negyvenmillió forint támogatási összegből:

A gyógyszertárba három darab számítógép, szoftverekkel és monitorokkal
A humánerőforrás gazdálkodási osztályra monitor és videokártya
A szerverszobába két darab szerver
A belgyógyászati osztályra váladékszívó
A központi műtőszolgálat pihenő szobájába egy heverő
A bőrgyógyászati szakrendelésre két darab irodai forgószékek és egy dermatoszkópa orvosi vizsgálóeszköz
A szemészeti szakrendelésre három várótermi szék és négy laborszék
A szülészet-nőgyógyászati osztályra egy ultrahang készülék
A radiológiai osztályra két darab leletező monitor
A központi betegszállító csoportnak egy hidraulikus betegszállító kocsi
A koraszülött részlegre egy inkubátor matracbetét

Beszállítás alatt van a szájsebészeti szakrendelőbe egy gyermek sugárvédelmi védőköpeny, radiológiai osztályra egy betegvizsgáló ágy, a gasztroenterológiai osztályon az endoszkópok felújátása, javítása folyamatban van, az ideggyógyászati osztályra alvásfigyelő, az aneszteziológiai osztályra betegmelegítő matrac, a mozgásszervi rehabilitációs osztályra lábmozgató állvány.

Az adományozók közül jelen tudtak lenni a EUROFAIR Kft. képviseletében Bartalos Norbert ügyvezető igazgató és felesége Bartalos Kinga, a HAMBURGER Hungária Kft. képviseletében Ősi Rita személyügyi vezető és Kaiser Kornélia ügyvezetői asszisztens, a LIC-2000 Kft. képviseletében Kiss Attila ügyvezető igazgató, Rácalmás Város Önkormányzat képviseletében Schrick István polgármester. A bemutató után lehetőség volt egy büféasztal melletti kötetlen beszélgetésre.

Köszönet támogatóinknak!

Adony Város Önkormányzata

Besnyő Község Önkormányzata

Dunaföldvár Város Önkormányzata

EUROFAIR Kft.

HAMBURGER Hungária Kft.

Jobbágy Lajos dr.

KARSAI MŰANYAGTECHNIKA Holding Zrt.

KEMI-KER Kft.

KVJ Művek Zrt.

LIC-2000 Kft.

NÉVTELENSÉGET KÉRŐ GYÓGYULT BETEGÜNK

Rácalmás Város Önkormányzata

Ráckeresztúr Község Önkormányzata

TOLNA-ŐR Kft.