Pedagógus adomány átadás a gyermekosztályon

A Móricz Iskola képviseletében átadták a 26. Jótékonysági pedagóguskoncerten összegyűlt adományt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának.

A Móricz Zsigmond Általános Iskola több mint húsz éve kezdte meg a Jótékonysági Pedagóguskoncert szervezését városunkban, azóta ez minden évben hagyományosan tavasszal megtörténik. Idén április 28-án nagy sikerrel lezajlott a koncert, melynek bevételét május 9-én, kedden délután átadták a kórház gyermekosztályának.

A koncert helyszínén elhelyezett adománykehelybe összesen 135.000 forint gyűlt össze, melyet Horváthné Ottinger Hajnalka intézményvezető, valamint Németh Irma a rendezvény egyik főszervezője hoztak el kórházunk gyermekosztályára. Az adományt dr. Jobbágy Lajos főigazgató, Béres Andrea vezető ápoló, dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos és Folmeg Zoltán vezető ápoló vették át. Az átadást a Móricz Zsigmond Általános Iskola három tehetséges kisdiákja tette ünnepélyessé. A zenés műsort Péter Ábel és Siklósi Vince furulyajátékát és Mészáros István citerázását több gyermekosztályon kezelt kisbeteg is hallgatta.
Az osztály nevében az osztályvezető főorvos megköszönte a sok felkészüléssel, munkával járó, sokaknak örömet szerző koncertet és az ebből összegyűlt összeget, melyet a gyermekek gyógyításának komfortosítására fognak fordítani.
Dr. Jobbágy Lajos főigazgató ezúton is köszönetét fejezi ki a szervezők, a koncerten fellépők és minden támogató segítségéért és elismerését fejezte ki a színvonalas koncert lebonyolításához!