Ismét megvalósult egy álom

Sikeresen lezajlott a „Karácsonyi Jótékonysági Sportbál” elnevezésű rendezvény. A hagyomány teremtő céllal első évben megrendezett jótékonysági vonalának összefogója a „Jót, Szívből – Dunaújvárosért!” akciócsoport.

Petrás Gábor, az akciócsoport alapítója összegezte a 2022. december 20-án árverésre került sportfelszerelések igen magas összegben eladásra kerültek. Az ötszörös brazil világbajnok, Neymar mezt kétszer is árverésre bocsájtották 😊

Az összesen közel két és fél millió forint teljes összegét kórházunk Ifjúságvédelmi Prevenciós részlegének létrehozására fordítja. 2023. márciusában megkezdik a pszichiátriai osztályunkon két kórterem teljes felújítását, hogy a tinédzserek és kisfelnőttek problémáinak megoldására megfelelő környezetben személyre szabott, szakmai segítséget kaphassanak.

Hálás köszönet a szervezőknek, a bálon résztvevőknek, a támogatói jegyet vásárlóknak és a licitálóknak.

  1. Neymar mez 1.500.000 forint, tulajdonos: Hajnal Patrik és dr. Sándor Péter
  2. Bulath Anita által aláírt DKKA mez 60.000,- forint, tulajdonos: Szatmári Roland
  3. Mikler Roland által aláírt magyar válogatott melegítő felső, 250.000,- forint, tulajdonos: Hajnal Patrik

Az eseményen az adományládában és a tombolabevételből gyűjtött további felajánlások összértéke is közel négyszázezer forint, amit a bál után a utáni Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata 300.000 forinttal kiegészített.

A fenti összegeket az Emberek Egészségéért Alapítvány számlájára utalják és kórházunk a jótékonysági célban megjelölt Ifjúságvédelmi Prevenciós részlege kialakítására fordíthatja.

 

Utolsó frissítés dátuma 2022-12-22