Adomány a magángimnáziumtól

A Pannon Oktatási Központ és Magángimnázium, a Diákönkormányzat kezdeményezése alapján adománygyűjtést szervezett kórházunk gyermekosztályának javára.

Jó kapni, de adni még jobb, gondolat mentén zajlott a pannonos adományátadás a kórház auditóriumában. „Azt a sok szeretetet, egymásra figyelést, felelőségteljes gondolkodást, családias légkört, amit mi az iskolában tanárként adunk a gyerekeknek, azt ők adják tovább” emelte ki Baráth Gyula igazgatóhelyettes. A diákok ötlete alapján az utolsó tanítási héten becsületkasszás, karácsonyi forrócsoki és teát árultak a POK diákjai az iskolában, melynek bevételét a gyermekosztályunknak ajánlották fel. A gimnázium vezetését annyira megihlette a diákok kezdeményezése, hogy ígéretet tettek, hogy az általuk összegyűjtött összeget az iskola vezetősége megduplázza. A diákok még nagyobb lelkesedéssel valósították meg tervüket és több mint kétszázezer forintot gyűjtöttek össze.

December 21-én szerdán a kórház főigazgatójának dr. Jobbágy Lajosnak nyújtották át a négyszázötvenezer forintot, amit a gyermekosztály vezetői, beteg gyermekek légzését segítő inhalátorok beszerzésére fog fordítani.

Mély tisztelet és hála a felnövekő generációnak, és az őket erre nevelőknek.