Egészséges Életmód vetélkedő a kórházban

Kórházunk ápolásvezetése idén is megrendezte az „Egészséges Életmód” vetélkedőjét a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezetének aktív segítségével, támogatásával.

2023. november 22-én a helyi általános iskolák hetedik és nyolcadik osztályos tanulóinak részvételével lezajlott, a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház – Rendelőintézet Ápolásvezetésének és a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezetének közös rendezvénye, az ’Egészséges Életmód’ vetélkedő, a kórház auditóriumában.

A helyi általános iskolák között meghirdetett vetélkedőre összesen 7 csapat jelentkezett, a Dózsa György-, a Móricz Zsigmond-, a Petőfi Sándor és a Szent Pantaleimon Görögkatolikus Általános Iskola tanulói alkottak csapatokat.

A diákokat Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, és a MESZK képviseletében dr. Juhászné Bordács Veronika fekvőbeteg ellátó alelnök köszöntötte.

A diákoknak az egészséges életmóddal kapcsolatban, különböző típusú játékos feladatokat, összehangolt csapatmunkával kellett megoldaniuk.

A hetedik és nyolcadik osztályosokból álló csapatok rendkívül jó hangulatban és sportszerűen versenyeztek.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Eredmények:

1.helyezett: Halacskák csapat –  Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola
2.helyezett: Agymenők csapat – Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola
3.helyezett: Hurutkák csapat – Dunaújvárosi Szent Pantaleimon Görögkatolikus Általános Iskola

Az első három helyezett csapat könyvutalványban részesült, melyet a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezete ajánlott fel a tanulók számára.