A Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros (2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.) főigazgatója felvételt hirdet az alábbi munkakörökre:

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros – mely a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórháza – 130 ezer lakos részére a nap 24 órájában biztosítja a sürgősségi és gyógyító-megelőző ellátást. A kórházra háruló ellátási igényeket sajátosan színezi a nagy forgalmú főközlekedési utak adta traumatológiai ellátási igény, illetve a városi nehézipari és különleges ipari létesítmények (kohászat, papírgyártás, gázüzem, erőművek) adta különleges ellátási igény.
A fekvőbeteg-ellátás 493 aktív és 188 krónikus ágyon történik. Járóbeteg-szakellátást 52 szakmában, 2356 órában és 291 nem szakorvosi órában látunk el. A városi kórházakhoz hasonlítva minden vizsgált mutatóban kedvezőbb teljesítményt nyújt Dunaújváros.


Vezetői munkakör

Gyermekosztályon osztályvezető főorvos munkakör. A fekvőbeteg osztály 38 ággyal működik. Pályázati felhívás
Archívum:  Pályázati felhívás 12.30; Pályázati feltétel 11.30; Pályázati feltételek 2017.10.30.; Pályázati feltétel 2017.09.30;  Pályázati feltétel 20170731

Gastroenterológiai osztályon osztályvezető főorvos munkakör. A fekvőbeteg osztály 21 ággyal működik.
Pályázati feltétel: Pályázati feltétel

Orvosi munkakör


Pszichiátriai Osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 55 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is. Az addiktológiai szakrendelésre keresünk addiktológus szakorvost.

Belgyógyászati Osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 110 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Gyermekosztályon szakorvosi munkakör. A fekvőbeteg osztály 38 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Traumatológiai osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 42 ágyon végzi a traumatológiai, ortopédiai betegellátást. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.


Sürgősségi Betegellátó Osztályon szakorvosi munkakör (oxyológus, sürgősségi betegellátás, aneszteziológia és intenzív betegellátás, belgyógyászat, háziorvostan, neurológia).

Reumatológus szakfőorvosi munkakör – a szakfőorvos a reumatológia és az ehhez kapcsolódó fizio- és mozgásterápia, valamint hidroterápia szakmai munkáját irányítja. Lehetőség van a 85 ággyal működő Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon is részmunkaidős feladat ellátására.

Reumatológus szakorvosi munkakör. Lehetőség van a 85 ággyal működő Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon is részmunkaidős feladat ellátására.
 
Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgával rendelkező szakorvost keresünk. Az osztály 85 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Infektológiai Osztályon szakorvost keresünk. A megyei vezető fekvőbeteg osztály 24 aktív és 15 krónikus ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Fül-orr-gégészeti osztályon orvosi munkakör. Az osztályon 19 ágy áll rendelkezésre, melyből 4 ágy csecsemő és gyermek fül-orr-gégegyógyászatként működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Szülészet-nőgyógyászati Osztályon szakorvosi munkakör. A fekvőbeteg osztály 48 ággyal működik, illetve 140 óra szakorvosi feladatot lát el hetenként. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Urológiai osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 20 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Lényeges tudnivalók az orvosi állások betöltésével kapcsolatban:

•    A szakorvosi munkakörök kiemelt bérezéssel kerülnek betöltésre.
•   Ráépített szakorvosi képesítés megszerzését támogatjuk, tanulmányi szerződés kötésével.
•    Az állások azonnal betölthetők.
•    Lakhatási támogatást nyújtunk.
•    Lehetőség van a feladatok vállalkozásban történő ellátására is.Egészségügyi szakdolgozói munkakör
Az intézmény fekvőbeteg osztályaira keresünk:
-          ápolót
-          fizikoterápiás szakasszisztenst
-          citológus szakasszisztenst
-          hiszto- és immunhisztokémikus szakasszisztenst
-          gyógymasszőrt
-          boncmestert
-          beteghordót (érettségi)
-          műtőssegédet (érettségi)
-          műtős szakasszisztenst (szakképzett műtősnőt)
-          gyógytornászt
-          ergoterapeutát

Egyéb szakdolgozói munkakör
Az intézmény területére keresünk:
-          műszerészt

A foglalkoztatás teljes, illetve igény szerint részmunkaidőben határozatlan időre, közalkalmazotti jogviszonyban történik. A díjazás a Kjt. és egyes területeken kiemelt juttatás alapján kerül megállapításra.


A munkakörök betöltéséhez szakmai önéletrajzot, a végzettségre vonatkozó dokumentumokat, valamint orvosok, gyógyszerészek és szakdolgozók tekintetében a működési engedélyről szóló igazolást is kérjük megküldeni vagy személyesen eljuttatni.

A egészségügyi szakdolgozói állásokkal kapcsolatban érdeklődni az ápolási igazgatóságon, a 25/550-400-as telefonszámon, illetve az apolasiigazgato@pantaleon.hu e-mail címen lehet. Az előzetes egyeztetést követően a jelentkezőket személyes meghallgatásra hívjuk be.

Az orvos, gyógyszerész és egyéb állásokkal kapcsolatban érdeklődni  Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezetőnél a 25/550-210-es telefonszámon, illetve a stipkovitsg@pantaleon.hu e-mail címen lehet.Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013
Adminisztráció | INTRANET