A Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros (2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6.) intézményvezetője felvételt hirdet az alábbi munkakörökre:

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros – mely a Semmelweis Egyetem Gyakorló Kórháza – 130 ezer lakos részére a nap 24 órájában biztosítja a sürgősségi és gyógyító-megelőző ellátást. A kórházra háruló ellátási igényeket sajátosan színezi a nagy forgalmú főközlekedési utak adta traumatológiai ellátási igény, illetve a városi nehézipari és különleges ipari létesítmények (kohászat, papírgyártás, gázüzem, erőművek) adta különleges ellátási igény.
A fekvőbeteg-ellátás 493 aktív és 188 krónikus ágyon történik. Járóbeteg-szakellátást 52 szakmában, 2356 órában és 291 nem szakorvosi órában látunk el. A városi kórházakhoz hasonlítva minden vizsgált mutatóban kedvezőbb teljesítményt nyújt Dunaújváros.


Vezetői munkakör

Radiológiai osztályon osztályvezető főorvos munkakör. A diagnosztikai osztály CT, UH diagnosztika teljes palettája, digitalizált képalkotás szakmai munkájának irányítása, szervezése. A munkakör kiemelt bérezéssel azonnal betölthető, lakhatási támogatást nyújtunk. Pályázati felhívás Archív: Pályázati felhívás


Felnőtt és Gyermek Fül-orr-gégészeti Összevont Osztályon osztályvezető főorvos munkakör. Az osztály 19 ággyal üzemel. A munkakör kiemelt bérezéssel azonnal betölthető, lakhatási támogatást nyújtunk. Pályázati felhívás Archív: Pályázati felhívás


Gastroenterológiai osztályon osztályvezető főorvos munkakör. A fekvőbeteg osztály 21 ággyal működik. A munkakör kiemelt bérezéssel azonnal betölthető, lakhatási támogatást nyújtunk. Pályázati felhívás Archív: Pályázati felhívás

Orvosi munkakör

Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztályon szakorvosi munkakör. A fekvőbeteg osztály 18 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Belgyógyászati Osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 110 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Bőrgyógyász szakorvosi munkakör - bőrgyógyászati szakrendelésre járóbetegek ellátására keresünk bőrgyógyász szakorvost. Pályázati felhívás Archív: Pályázati felhívás

Felnőtt és Gyermek Fül-orr-gégészeti Összevont Osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 19 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Gyermekosztályon szakorvosi munkakör. A fekvőbeteg osztály 38 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Ideggyógyászati osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 48 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Infektológiai osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 24 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon mozgásszervi rehabilitációs szakvizsgával rendelkező szakorvost keresünk. Az osztály 85 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Pszichiátriai Osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 55 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is. Az addiktológiai szakrendelésre keresünk addiktológus szakorvost.

Radiológiai osztályon szakorvosi munkakör. Szakvizsga előtt álló, vagy gyakorlattal rendelkező rezidens orvosok jelentkezését is várjuk.

Reumatológus szakfőorvosi munkakör – a szakfőorvos a reumatológia és az ehhez kapcsolódó fizio- és mozgásterápia, valamint hidroterápia szakmai munkáját irányítja. Lehetőség van a 85 ággyal működő Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon is részmunkaidős feladat ellátására.

Sürgősségi Betegellátó Osztályon szakorvosi munkakör (oxyológus, sürgősségi betegellátás, aneszteziológia és intenzív betegellátás, belgyógyászat, háziorvostan, neurológia).

Szemészeti osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 18 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Traumatológiai Osztályon traumatológiai és ortopédiai szakorvosi munkakör. Az osztály 42 ággyal üzemel. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Urológiai osztályon szakorvosi munkakör. Az osztály 20 ággyal működik. Szakvizsga előtt álló orvosok jelentkezését is várjuk, lehetőség van a rezidens rendszerbe történő felvételre is.

Lényeges tudnivalók az orvosi állások betöltésével kapcsolatban:

•   A szakorvosi munkakörök kiemelt bérezéssel kerülnek betöltésre.
•   Ráépített szakorvosi képesítés megszerzését támogatjuk, tanulmányi szerződés kötésével.
•   Az állások azonnal betölthetők.
•   Lakhatási támogatást nyújtunk.
•   Lehetőség van a feladatok vállalkozásban történő ellátására is.

Sürgősségi Betegellátó Osztályon paramedikus munkakörbe - munkakör betöltésének feltételei.

Egészségügyi szakdolgozói munkakör
Az intézmény fekvőbeteg osztályaira keresünk:
-          ápolót
-          szülésznőt (OKJ, felsőfokú végzettség)
-          szakképzett boncmestert
-          műtőssegédet (érettségi)
-          műtős szakasszisztenst (szakképzett műtős)

Gazdasági munkakör:
-          csőszerelő
-          szállító segédmunkás

A foglalkoztatás teljes, illetve igény szerint részmunkaidőben, egészségügyi szolgálati jogviszonyban történik. A díjazás a Mt. és egyes területeken kiemelt juttatás alapján kerül megállapításra.


A munkakörök betöltéséhez szakmai önéletrajzot, a végzettségre vonatkozó dokumentumokat, valamint orvosok, gyógyszerészek és szakdolgozók tekintetében a működési engedélyről szóló igazolást is kérjük megküldeni vagy személyesen eljuttatni.

A egészségügyi szakdolgozói állásokkal kapcsolatban érdeklődni az ápolási igazgatóságon, az apolasiigazgato@pantaleon.hu e-mail címen lehet. Az előzetes egyeztetést követően a jelentkezőket személyes meghallgatásra hívjuk be.

Az orvos, gyógyszerész és egyéb állásokkal kapcsolatban érdeklődni  Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezetőnél a 25/550-210-es telefonszámon, illetve a stipkovitsg@pantaleon.hu e-mail címen lehet.Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM