Vadászok támogatták a kórházat

A „Karácsonyi Jótékonysági Sportbál” elnevezésű rendezvényen megjelölt Ifjúságvédelmi Prevenciós részleg kialakítását támogatják a vadászok.

A képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden.  Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép.

Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Vármegyei Területi Szervezete 500 ezer forintos, és a Sárréti Egyetértés Vadásztársaság további 500 ezer forintos támogatásáról biztosította a Szent Pantaleon Kórház fejlesztési elképzeléseit. Az ezt igazoló dokumentumot Méhes Lajos vadászkamarai és vadásztársasági elnök nyújtotta át kórházunk főigazgatójának dr. Jobbágy Lajosnak. Az összeg „Az Emberek Egészségéért Alapítványunk” számlájára kerül átutalásra.
A főigazgató elmondta, hogy a 2022. december 20-i jótékonysági sportbál bevételeit egészíti ki a mostani felajánlás, és így elkezdődhet a két Ifjúságvédelmi Pszichoterápiás Kórterem kialakítása.
A tervek szerint tavasszal sor kerülhet a kórtermek ünnepélyes átadására, amelyre a jótékonysági sportbál szervezői és támogatói mellett, természetesen a vadásztársaság képviselői is meghívást kapnak.