Új nővérhívó rendszer a Hankook támogatásával

A Hankook Tire Magyarország Kft. új nővérhivó rendszer kiépítését támogatta a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház általános sebészeti osztályán.

A Hankook rácalmási üzemének 2006-os alapkőletétele óta, szinte az első pillanattól stratégiai fontosságú alappillére a társadalmi felelősségvállalás. Többször, többféle formában támogatták már kórházunkat.

A Hankook nemrégiben azzal fordult hozzánk, hogy egyik saját dolgozójuk kezdeményezésére szeretnék az általános sebészeti osztályunkon modernizálni a növérhívó rendszert. A rendszer kiépítéséhez árajánlatokat kértünk és egyeztettünk mindkét féllel. Nagy örömünkre egy modern felhasználóbarát rendszer kiépítését finanszírozta meg a Hankook helyi üzeme. Hálásan köszönjük a cég, „Az emberek egészségéért” Alapítványunkon keresztüli támogatását.

„A Hankook számára kiemelten fontos a helyi közösségek támogatása, az, hogy lokálisan tegyünk a fejlődésért és hozzájáruljunk egy jobb, élhetőbb környezet kialakításához. Területi illetékessége miatt a Szent Pantaleon Kórház az az intézmény, ahová szükség esetén a legtöbb dolgozónk is fordulhat. Sok gyerek, köztük számos Hankook dolgozó gyermeke is ennek a kórháznak a falai között jön a világra. Így megtiszteltetés számunkra, hogy a magunk eszközeivel hozzájárulhatunk a kórház dolgozóinak lelkiismeretes munkájához, és az itt gyógyulók kényelméhez” – mondta Hongsuk Lee, a Hankook Tire Magyarország Kft. HR igazgatója.

Az általános sebészeti osztályunk mindkét szárnyán megvalósult nővérhívó berendezés, összege 4,6 millió forint volt, ünnepélyes átadása megtörtént, a betegek használják, tökéletesen működik.

Az ünnepélyes átadásra eljött a Hankook cégtől:

Hongsuk Lee, a Hankook Tire Magyarország Kft. HR igazgatója
Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. Kommunikációs vezetője
Tujner László, a Hankook Tire Magyarország Kft Unit Managere
Morva Dávid, a Hankook Tire Magyarország Kft. Kommunikációs specialistája

A kórház részéről dr. Kővágó Levente mb. főigazgató, dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató, dr. Rombauer Edit osztályvezető főorvos és Ádám Anett osztályvezető főnővér és helyettese Gellainé Vácz Anita mondott köszönetet.

Köszönjük.