Szakmai nap a betegegyüttműködés javítására

Kórházunk, és a környék egészségügyi szakdolgozóinak kreditpontszerző továbbképzést szervezett a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezete, intézményünk ápolásvezetésével együttműködve.

„A betegegyüttműködés javítása az egészségügyi szakdolgozói munkában” című kreditpontszerző továbbképzés 2023. november 24-én, a Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának „C” szárnyában zajlott le. Az előadás a terem befogadóképességéig, a kórház többi dolgozója számára is elérhető, látogatható volt, így több orvos és egészségügyben dolgozó is részt vett a szakmai napon.

A rendezvényt a MESZK képviseletében dr. Juhászné Bordács Veronika fekvőbeteg ellátó alelnök nyitotta meg, és vezette le. A résztvevőket kórházunk volt főigazgatója dr. Mészáros Lajos, majd kórházunk ápolási igazgatója, Erdély-Franyó Anna köszöntötte.

A rendezvényen dr. Mosonyi Tamás orvos, marketing szakértő volt a vendégelőadó, aki a betegellátás során alkalmazható gyakorlati példák bemutatásán keresztül mutatta be, hogyan lehet gördülékenyen, hatékonyan kommunikálni a betegekkel. Az előadó öt témakör köré szervezte előadását.

A rendkívül szórakoztató előadót, számos munkatársunk követte figyelemmel.  Aki számtalan gyakorlati példán keresztül mutatott be személyek közötti kommunikációt, konfliktuskezelési technikákat, amit dolgozóink nem csak a munkájuk során, hanem az élet más területén is hasznosítani tudnak a későbbiekben.

A továbbképzés nagyon jó hangulatban, rengeteg humorral fűszerezve telt, ezáltal egyetlen unalmas percet sem hagyott a résztvevőknek.