Pénteken megrendezésre került a pedagógus koncert.

A megszokott magas színvonal a gazdag műsor, színes repertoár és sok-sok fellépő jellemezte idén is az immár 27. jótékonysági pedagóguskoncertet az evangélikus templomban.

Évről évre remek közösségi program, szép hangverseny kerekedik a jótékonysági pedagóguskoncertből, aminek ebben az évben is kórházunk gyermekosztálya a kedvezményezettje.

A Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola lelkes, segítő szándékú pedagógusai április 19-én egy kellemes délutáni programként térítésmentes koncertre invitálták a hallgatóságot. Akik a gyermekosztály támogatására szánt összeget a helyszínen elhelyezett adománygyűjtő dobozba tehették.

Az előadók között voltak a szervező intézmény diákjai, pedagógusai, a Sándor Frigyes Zeneiskola és a Wesley Da Capo Művészeti iskola tanárai, tanítványai, a Dunaújvárosi Óvoda Kórusa, valamint a Dunaújvárosi Vegyeskar, akik ismét színvonalas, hangulatos műsorszámokkal ajándékozták meg a közönséget, kellemes élményeket szerezve számukra.

Az esemény végén dr. Kővágó Levente, intézményünk főigazgatója, aki felkérésre a koncert fővédnöke is volt megköszönte a szervezők, a koncerten fellépők és a műsorra látogatók, támogatók segítségét!