Pedagógus adomány átadás a gyermekosztályon

A Móricz Iskola képviseletében átadták a 27. Jótékonysági pedagóguskoncerten összegyűlt összeget a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának.

A Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola több mint húsz éve kezdte meg a Jótékonysági Pedagóguskoncert szervezését városunkban, azóta ez minden évben hagyományosan tavasszal megtörténik. Idén április 19-én nagy sikerrel lezajlott a koncert, melynek bevételét április 24-én, szerdán délután átadták a kórház gyermekosztályának.

Az átadást a Móricz Zsigmond Általános Iskola 2.a osztályos kisdiákjai tette ünnepélyessé. A furulyázást követően az osztályvezető kérésére még énekeltek is egyet, amit több gyermekosztályon kezelt kisbeteg is hallgatta.

A koncert helyszínén elhelyezett adománykehelybe összesen 150.000 forint gyűlt össze, melyet Szigethy Adrienn iskolaigazgató, valamint Németh Irma a rendezvény egyik főszervezője hozták el. Átadáskor kiemelték, hogy a támogatás, a sikeres rendezvény a dunaújvárosi általános iskolák pedagógusainak köszönhető. Az adományt dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató és dr. Yousif Mahmood Abdulaziz osztályvezető főorvos vették át.

Az osztály nevében az osztályvezető főorvos megköszönte a sok felkészüléssel, munkával járó, sokaknak örömet szerző koncertet és az ebből összegyűlt összeget, melyet az osztályon kezelt gyermekek gyógyításának komfortosítására fognak fordítani.

Dr. Szilágyi Örs stratégiai igazgató ezúton is köszönetét fejezi ki a szervezők, a koncerten fellépők és minden támogató segítségéért és elismerését fejezte ki a színvonalas koncert lebonyolításához!