Karriernap a Dunaújvárosi Egyetemen

Kórházunk a hagyományokhoz híven ismét résztvevője volt kiállítóként a Dunaújvárosi Egyetemen április 10-én megrendezett Karrier Napnak.

Ezen események módot nyújtanak a munkaadóknak a bemutatkozásra, illetve az egyetem hallgatóinak és a középiskolások számára, hogy informálódjanak a munkaerőpiac kínálta lehetőségekről.

Az állásbörzén intézményünk standjánál több egészségügyi dolgozó is várta a tájékozódó diákokat, az ápolásvezetés részéről Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, Béres Andrea vezető ápoló és dr. Juhászné Bordács Veronika koordinátor. A velük együtt jelen lévő Fehér Magdolna oktatásvezető, Oroszi Csilla oktatásvezető-helyettes, Sajcz Ágnes oktatási koordinátor, Gáspár Szilvia, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa és Nagy-Pintér Liza egészségügyi projektmenedzser egészségügyi tanácsadással, illetve játékos vetélkedőkön keresztül igyekezett felkelteni a diákok érdeklődését a kórházunkban elérhető munkakörök iránt, valamint személyes élmények megosztása útján is vonzóvá tenni az egészségügyi hivatást az álláskeresők számára.