Karrier Nap a Dunaújvárosi Egyetemen

 Idén második alkalommal rendezte meg a hagyománnyá vált Karrier Nap elnevezésű eseményt a Dunaújvárosi Egyetem, a hallgatóik és a középiskolás diákok számára.

A Tudományos Hét keretében november 8-án tartott állásbörzén a kiállító munkáltatók között a Szent Pantaleon Kórház is képviseltette magát, mivel ezek a rendezvények lehetőséget nyújtanak a bemutatkozásra, a munkaerő utánpótlás elősegítésére.

A tájékozódó hallgatókat, diákokat intézményünk standjánál több egészségügyi dolgozó is várta, az ápolásvezetés részéről Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, Béres Andrea vezető ápoló és dr. Juhászné Bordács Veronika koordinátor. A velük együtt jelen lévő Sajcz Ágnes oktatási koordinátor, Gáspár Szilvia az Egészségfejlesztési Iroda munkatársa és Nagy-Pintér Liza egészségügyi tervező a választható szakmák, munkakörök ismertetésén túl egészségügyi tanácsadással, játékos vetélkedőkkel is szolgáltak az érdeklődők számára, bízva abban, hogy ezen keresztül is sikerül ráirányítani a figyelmet az egészségügyi pálya szépségeire és vonzóvá tenni e hivatást az álláskeresők számára.