Jótékonysági pedagóguskoncert a gyermekosztályért

Az évek óta hagyománnyá vált Pedagóguskoncertet 26. alkalommal rendezték meg a segítő szándékú pedagógusok április 28-án az Evangélikus Templomban. A Dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola által szervezett program bevételének kedvezményezettje, az elmúlt évtizedekhez hasonlóan, kórházunk Gyermekosztálya.

A koncertre belépőjegyet nem kellett váltani, a Gyermekosztály támogatására szánt felajánlásokat a helyszínen elhelyezett adománygyűjtő dobozba tehették a rendezvényre látogatók.
A műsort a Móricz Zsigmond Általános Iskola 8/A és 8/B osztályos tanulóinak előadása nyitotta meg. A folytatásban szerepelt a szervező intézmény és más iskolák pedagógusai által előadott műsorszám, a Sándor Frigyes Zeneiskola tanárainak produkciói, a Dunaújvárosi Óvoda Kórusának és a Wesley Da Capo Művészeti Iskola pedagógusainak fellépése. Végezetül a Dunaújvárosi Vegyeskar műsora zárta az igen színes zenei palettát.
A szép számú hallgatóság, mint minden évben, az idén is egy kellemes délutáni program, egy színvonalas, hangulatos koncertélmény részese lehetett, mindamellett, hogy az adományozás jóérzésével is gyarapodhatott.
Köszönjük a szervezők, a koncerten fellépők és a műsorra látogatók, támogatók segítségét!

Utolsó frissítés dátuma 2023-05-02