Járóbeteg Irányítási Rendszert vezettek be kórházunkban

A Járóbeteg Irányítási Rendszer (JIR) tájékoztató használati útmutató:

A Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben 2023. novembere óta folyamatosan vezetjük be a szakrendelésekre/ambulanciákra vonatkozóan az országos Járóbeteg Irányítási Rendszert (továbbiakban JIR), melynek célja az időpontfoglalás egyszerűsítése. Ennek elősegítése érdekében további fejlesztés lesz, hogy 2024. július 1-jétől megnyílik az időpontfoglalás lehetősége az Egészségablak applikációban, valamint a 1812-es telefonszámon is.

Járóbetegeink az intézménybe történő érkezésük során sorszámhúzó automatákkal (KIOSZK) fognak találkozni, melyeken minden esetben el kell végezni a bejelentkezést. Így kérjük, hogy emiatt az adott szakrendelésnek megfelelő épület főbejáratán lépjenek be az intézménybe!

Bejelentkezés szakvizsgálatra

Pácienseink két opció közül választhatnak:

  1. BETEGFELVÉTELRE MEGYEK – Időpontot vagy információt szeretne kérni stb.

Kérjük, hogy folyamatosan figyelje a „Sorszám kijelző monitort”, és amennyiben sorszáma megjelenik a képernyőn, úgy szíveskedjen a betegfelvételi pulthoz fáradni!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with j5 preset
  1. ELŐJEGYZÉSRE ÉRKEZTEM – Időpontra érkezett.

A gomb megnyomása után legyen kedves a TAJ számát begépelni és a kapott sorszámával az adott szakrendelésre fáradni! Amennyiben sorszáma megjelenik a „Sorszám kijelző monitoron”, úgy legyen kedves befáradni a szakrendelésre!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with j5 preset

Amennyiben további kérdésük merül fel vagy segítségre van szükségük, a KIOSZK mellett lévő betegirányító kollégáink állnak szíves rendelkezésükre! Forduljanak hozzájuk bizalommal!