Egészségfejlesztő dolgozói programok

2023-as év második felében hirdette ki a Magyar Kórházszövetség az Egészségfejlesztő Kórház Díjjal kapcsolatos pályázatot, melyre intézményünk is jelentkezett. 2024. április 28-án zárult le a projekt, május 10-én pedig a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán kihirdetésre kerültek a nyertesek, melyeket alább felsorolok:

Országos Intézet/Centrumkórház kategória: Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Vármegyei Irányítókórház kategória: Tolna Vármegyei Balassa János Kórház

Városi Kórház kategória: Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet

Különdíjas: az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet

Az Országos Kórházi Egészségfejlesztési Program szakmai vezetőjének külön tájékoztatása alapján csak egy hajszálnyival maradt el a kórház a kategória győztesétől és mindenképpen buzdítanak minket arra, hogy folytassuk az egészségfejlesztő programjainkat, illetve valósítsunk meg újakat, hisz jövőre ismét lehetőség adódik a 2 millió Forintos sportszerutalvány elnyerésére. Természetesen a kihívástól függetlenül is szeretnénk bővíteni az intézményi palettát, annak érdekében, hogy munkavállalóinkkal együtt tehetünk lépéseket jóllétünk érdekében.

Számos program, már fut és megvalósult az elmúlt időszakban az Egészségfejlesztési Iroda együttműködésével és segítségével, melyet ezúton is hálásan köszönünk.