Kislányok születtek

Családbarát kórházként, dolgozóinkkal szeretnénk együtt ünnepelni életük egy-egy nagyobb eseményen, jelen esetben a gyermekük születéskor.

Még áprilisban Családbarát intézmény kategóriában, idén előszőr egy „Gondoskodó kórház” névről szóló különdíját adtak át, amit kórházunk kapott. A különdíjat a már évekkel ezelőtti három családbarát osztály, az évek óta működő családi napközi, valamint az egy hónapja működő Pantaleon szolidaritási alap bevezetéséért kaptuk. Mindezek mellett akkor még megvalósítási fázisban volt, hogy dolgozóink gyermekeinek születését, a családdal együtt ünnepelve az újszülött megszületésekor zászlót húzunk fel a főbejáratnál. Kislányok születését rózsaszín, míg a kisfiúk születését világoskék zászlóval jelezzük, hogy munkatársunknak milyen nemű gyermeke született.

A zászlók elkészültek és egyik máris használatba került, és nem is egy, hanem két kislány születése alkalmából. Aki ma a kórházunkba érkezik láthatja, hogy rózsaszín zászlót húztunk fel, mivel 2023. 12.07-én megszületett Zoé Erzsébet, akinek mindkét szülője kórházunk dolgozója, 2023. 12.11-én pedig megszületett Nara, akinek anyukája munkatársunk.

Zoé már haza is ment, hiszen apukája mellett bátya és nővére is várta otthon. Narának bátya van, aki szintén nagyon várja, hogy apukája mihamarabb hazavigye a kishúgát és édesanyját.

Jó egészséget kívánva gratulálunk kollégáinknak és majd később várjuk vissza Őket dolgozni.