Jó szívből adni

Két teljesen felújított kórterem ünnepélyes átadásra került sor a pszichiátriai osztályunkon.

Még tavaly decemberben indult a jótékonysági akció, amelynek köszönhetően két kórtermünket teljesen felújítottak a kórházunk pszichiátriai osztályán, ahol egy ifjúságvédelmi prevenciós részleget fogunk működtetni.

Még tavaly decemberben indult a jótékonysági akció, amelynek köszönhetően összefogásból, két kórtermünket teljesen felújítottak, a pszichiátriai osztályon, ahol egy ifjúságvédelmi prevenciós részleget fogunk működtetni.
A rendezvény jótékonysági vonalának összefogója a „Jót, Szívből – Dunaújvárosért!” akciócsoport, melynek alapítója, mozgatórugója Petrás Gábor. A rendkívül agilis fiatalember négy hónap alatt koordinálta azt a projektet, aminek köszönhetően ez megvalósulhatott, ahol a bajba jutott fiatal felnőtteknek nyújthatunk, majd szakmai segítséget.
A szervezők, a támogatók, a kórház munkatársai jelenlétében április 18-án délután kórházunk pszichiátriai osztályának legfelső emeletén ünnepélyesen átadták és átvettük a teljesen felújított két kórtermet. Modern stílus, letisztult, szép és esztétikus környezet jellemzi a két háromágyas helyiséget, ahol a következő hónap elejétől megkezdődik az orvosszakmai munka.
Az ünnepélyes átadó hangulatát a rendezvény meghívójának záró mondata, Teréz anya egyik elhíresült mondása lengte körül “Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket nagy szeretettel.”
Minden támogatónak köszönet és hála.

További részletek, képek cikk

Utolsó frissítés dátuma 2023-04-20