Kérdőíves felmérés

Kérdőíves felmérés

Kérdőíves felmérés 

Tisztelt Klienseink!

Irodánk felkérést kapott egy felméréshez, melyet a lakosság felé kell kommunikálni. Amennyiben teheti, kérem töltse ki a kérdőívet.

Számos olyan kémiai anyag vesz minket körbe a mindennapi használati tárgyainkban, belső tereink berendezéseiben, az elfogyasztott élelmiszerekben vagy akár a levegőben is, amelyek egészségünkre káros hatással lehetnek. Az európai humán biomonitoring programhoz (HBM4EU, www.hbm4eu.eu) csatlakozott 30 ország, az Európai Környezetvédelmi Ügynökség és az Európai Bizottság közös kérdőíves felmérést végez a lakosság bevonásával. Mivel a kémiai anyagoknak történő kitettség valamennyiünket érint, ezért szeretnénk felmérni, hogy mit tudnak és gondolnak az európai polgárok a kémiai anyagok egészségre gyakorolt káros hatásairól, a humán biomonitoringról, illetve milyen aggodalmaik, információs szükségleteik és kérdéseik vannak a témával kapcsolatban. Magyarországon a Nemzeti Népegészségügyi Központ koordinálja a felmérést.

Szeretnénk megkérni Irodavezető Asszonyt/Urat, hogy az egészségfejlesztő tevékenységeik keretében népszerűsítsék a kérdőívet és ösztönözzék a lakosságot a kitöltésre. A kitöltés maximum 10 percet vesz igénybe. A kérdések megválaszolásával a lakosság nagyon sokat segít nekünk az európai polgárok egészégének védelmét célzó intézkedések kidolgozásában.A kérdőíves felmérés elérhető az alábbi linken: http://www.askallo.com/s/hbm4eu20 A kérdőíves felmérés anonim a GDPR előírásainak megfelelően. Az adatokat a HBM4EU projekt kutatást végző partnerei fogják feldolgozni, a felmérés eredményeit pedig a projekt honlapján (www.hbm4eu.eu) tesszük közzé. A kérdőív kitöltése és a felmérésben való részvétel bármikor megszakítható.