Munkatársaink

EFI-DUNAÚJVÁROS

Fehér Magdolna
Név: Fehér Magdolna
Beosztás: Szakmai vezető
Rövid bemutatkozás: 1976-tól vagyok a Szent Pantaleon Kórház dolgozója, eredetileg aneszteziológus szakasszisztensként. Munkám mellett természetgyógyászati végzettséget és gyakorlatot is szereztem. Egészségtan tanári diplomám megszerzését követően 2007-től a kórház vezetőápolói, majd oktatásvezetői feladatait látom el, és óraadóként középiskolában egészségtant és egészségfejlesztést is tanítottam. 2011-ben okleveles egészségfejlesztés tanár lettem. Az EFI tervezésében és megvalósításában évek óta részt vettem, a projekt szakmai vezetője vagyok. Célom, hogy megismerjem a környezetünkben zajló egészségfejlesztő tevékenységeket, szorosabbra fonjam az együttműködést, eljuttassam és növeljem a lehetőségeket az emberek számára, egészségük megőrzése és fejlesztése érdekében. 2 felnőtt fiam van, egyikük áramlástani mérnökként dolgozik, másik gépészmérnöknek tanul.

IMG_0607

Gáspár Szilvia vagyok, Dunaújvárosban élek két gyermek édesanyja vagyok. 1993-ban végeztem a Lorántffy Zsuzsanna Szakközép iskolában, azóta a Szent Pantaleon Kórházban dolgozom. Belgyógyászaton mint felnőtt szakápoló dolgoztam, majd 2004-ben elvégeztem az intenzív szakápolói szakot, és 2013-ig az Intenzív osztályon dolgoztam. Az iroda megnyitása óta itt dolgozom, részt vettem a tervezésben és az iroda kialakításában. Fontosnak tartom a megelőzést és célom, hogy erre a lakosság figyelmét felhívjam. Az egészségünk fontos kincs, vigyázzunk rá!

Szabó Gérta
Szabó Gréta vagyok, Dunaújvárosban élek. 2013-ban végeztem a Rudas Közgazdasági Szakközépiskolában. Ezt követően tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán folytattam, ahol 2017-ben dietetikus diplomát szereztem. 2017-ben kezdtem el dolgozni az Egészségfejlesztési Irodában, mint dietetikus. Hiszem, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozással és az egészséges életmód követésével sok betegség megelőzhető. Célom, hogy ezzel kapcsolatban tudásomnak megfelelően mindenkinek hiteles információkkal és segítséggel szolgáljak a munkám során.

Ne feledjük: „Az egészség korona az ember fején, de csak a beteg ember az, aki láthatja.”

106242475_2608181032830748_8002906795621520751_n

Bácskai Ágnes vagyok, 1986. május 18-án születtem Dunaújvárosban, jelenleg is a városban élek. Dunaföldváron érettségiztem a Magyar László Gimnáziumban hatosztályos képzésben. Ezt követően tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi karán folytattam, ahol 2011-ben pszichológia szakon diplomáztam. 2016-ban klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológusi szakvizsgát tettem. Pályafutásomat 2011-ben a Szent Pantaleon Kórházban kezdtem, 2013-ban kapcsolódtam az Egészségfejlesztési Iroda programjához.

Gyermekekkel végzett munkám során vallom, hogy a hatékony segítségnyújtásban a gyermek nevelésében aktívan résztvevő szülők, nevelőszülők vagy nagyszülők bevonása kulcsfontosságú. Bizalommal fordulhatnak hozzám nevelési problémákkal, bármilyen nehéz életesemény (válás, halál, iskolaváltás) okozta pszichés egyensúlyvesztéssel, pszichoszomatikus tünetekkel és iskolai, óvodai problémák kapcsán

Szilvike honlap

Bájicsné Adamasky Szilvia vagyok, Dunaújvárosban élek. 1997-ben érettségiztem a Lorátffy Zsuzsanna Szakközép iskolában. 1999-ben kezdtem dolgozni a Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai osztályán, ahol 2019-től a főnővér helyettesi posztot töltöm be. 2004-ben a Benedek Elek Pedagógiai főiskolán szociálpedagógusként, 2016-ban pedig másoddiplomaként Mentálhigienes segítő szakemberként végeztem. 2014 óta dolgozom az Egészségfejlesztési Irodában, mint mentálhigénés segítő szakember. Munkám során a Carl Rogers-i alapelveket vallom, a Kliens aktuális gondjaira, nehézségeire fókuszálok. Fontosnak tartom, hogy felébresszem a Klienseimben azokat az erőforrásokat, amelyek segítségével saját maga oldja meg a problémáit.

Zoli honlapra

Pápai Zoltán vagyok, Marosvásárhelyen születtem, 2002 óta élek Dunaújvárosban. Egy gyerekem van, kislányom jelenleg felső tagozatos. Szakmai múltam része, hogy 2002-től 2007-ig ápoló voltam a pszichiátrián, majd pszichológus a Büntetés-végrehajtásban. Itt dolgozva szereztem meg a klinikai szakpszichológusi képesítésemet is, 2014-ben szakvizsgáztam a Semmelweis Egyetemen. 2017-től dolgozom újra a Szent Pantaleon kórházban, 2019 júniusában csatlakoztam az EFI csapatához.

Családom több tagja is dolgozik egészségügyben, így ez a szemlélet már régóta otthonos számomra. Az egészségfejlesztésben így nemcsak a pszichológiai, hanem az egészségügyi ismereteimet is tudom kamatoztatni. Munkám során nem csak a tünettel, hanem a személlyel foglalkozom, törekszem arra, hogy közös munkával javítsuk a testi-lelki egészségén.