Életmód klub Gál Attila Kineziológus vezetésével

Életmód klub Gál Attila Kineziológus vezetésével

Újra online Életmód klub 2023.04.06.-án 17 órakor Gál Attila Kienziológus vezetésével!
Funkcionális táplálkozás és szimbólum terápia
Árendás László természetgyógyász lesz a következő Életmódklubunk vendége, akivel a funkcionális táplálkozásról és annak alkalmazásáról beszélgetünk.
Manapság a táplálkozási ismeretekkel kapcsolatos elvárások teljesen megváltoztak!
Jelenleg ezen ismeretek célja, hogy megismertesse azt a rendszerorientált, személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet, amelyben a hangsúly nem az egyes állapotok tüneteinek kezelésén nyugszik, hanem áthelyeződik az ok-okozati összefüggések feltárására azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási és életmód terápiával történő megváltoztatására.
A funkcionális szemlélet az emberi szervezet egészét helyezi a figyelem középpontjába, szemben a hagyományos szemléletek szerv- és tünetorientált megközelítéseivel.
Természetesen a hagyományos és modern természetgyógyászati/táplálkozástani ismeretekkel és lehetőségekkel; azok ismert összefüggéseivel, a betegségek kialakulásával és a főbb betegségcsoportokra jellemző természetgyógyászati és funkcionális terápiás és labordiagnosztikai lehetőségekkel tisztában kell lenni, s ezeken keresztül ajánlott segítséget nyújtani rászoruló embertársainknak.
A lehetőségek közül kiemelünk két „mester-pillért”, melyek nagy segítséget nyújthatnak akár szűkebb környezetünkben, akár az egészségi problémájukkal hozzánk fordulók körében:
1. Makrobiotika
2. Körbler – féle szimbólum terápia
Szeretettel várunk mindenkit, akik nyitottak a változásra; mindennapjaink megváltoztatására!
Időpont: 2023.04.06. 17.00 óra
Időtartam: 1 óra
Helyszín: zoom
Segítség a zoom használatához: