Itt jársz az oldalon: Főoldal - Kórházunkról - Bemutatkozás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a járvány adatok tapasztalható romlása és a várható előrejelzések miatt a Szent Pantaleon Kórházban látogatási tilalom lépett életbe 2021. november 1-étől.

A látogatási tilalom alól egyedi és méltányolható esetekben (súlyos, életveszélyes állapotú, végstádiumú betegnél) – a higiénés szabályok betartása mellett – kivételt tehet az adott osztály vezetője, de ennek lehetőségét a minimálisra kívánjuk csökkenteni.
-  A kiskorú beteg mellett egyik szülője, vagy törvényes képviselője tartózkodhat.
- Apás szüléseknél a szülő nő által kijelölt személy jelen lehet, a higiénés szabályok betartása mellett. Védettségi igazolvány, teszt ez esetben nem szükséges.
A fekvőbeteg osztályokra dolgozóinkon és betegeinken kívül csak a látogatási engedéllyel rendelkezők léphetnek be.
 
Kórházunk betegei részére be lehet juttatni csomagot a portaszolgálat munkatársain keresztül. A csomagra jól ráerősített feliraton, olvashatón fel kell tüntetni a beteg nevét, valamint az osztály megnevezése mellett, az emeletet és a szárnyat is. A csomagban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem vállalunk. A csomagban a beteg számára legszükségesebb tárgyak legyenek, ne tartalmazzon gyorsan romló ételeket.

Amennyiben a hozzátartozó nem tudja, hogy melyik szárnyra került elhelyezésre a beteg, úgy a 06 25 550-560-as telefonszámon lehet érdeklődni munkanapokon 7-15 óra között.  Itt megkapja az adott szárny telefonos elérhetőségét is, hogy érdeklődni tudjon hozzátartozója állapotáról. A betegek állapotáról való érdeklődéseket naponta 13 és 15 óra közötti időszakra időzítsék, munkatársaink ekkor tudnak időt szakítani erre.


Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét.


Szent Pantaleon Kórház Vezetősége
Hétköznapokon az ajánlott látogatási idő 16-tól 18 óráig, hétvégén és ünnepnap 14-tól 16 óráig van.
Ettől az általános látogatási rendtől indokolt esetben az osztályvezető főorvosok által kiállított engedély alapján lehet eltérni.

Tizenkét éven aluli gyermeket a kórterembe vinni esetleges fertőződésük és a lelki megrázkódtatás veszélye miatt nem ajánlott.

A látogatási időn kívül a betegek és hozzátartozóik a közös helyiségekben: az emeleti társalgókban, illetve a kórház aulájában találkozhatnak.

Kérjük, hogy a látogatás során a többi beteg nyugalmát ne zavarják. Ha a kórtermében fekvő betegnél vizsgálatot vagy beavatkozást kívánnak végezni, úgy a látogatóknak el kell hagyniuk a kórtermet.

Kérjük a látogatókat:

  • ne hozzanak cserepes virágot, és vágott virágot is csak zárt celofánban
  • szíveskedjenek betartani a kórház egész területén a dohányzási tilalmat
  • alkohol tartalmú italokat ne hozzanak be, tilos
  • a rádiótelefonok zavarják a betegek gyógyulását szolgáló műszerek működését, ezért ne használják mobilkészüléküket a látogatás alatt.


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM