Itt jársz az oldalon: Főoldal - Kórházunkról - Bemutatkozás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a dunaújvárosi koronavírusos esetek számának emelkedésére tekintettel a Szent Pantaleon Kórházban teljes körű látogatási tilalom lépett életbe 2020. szeptember 5-étől visszavonásig.
A látogatási tilalom ideje alatt a bent fekvő betegek részére névvel, osztállyal, kórteremszámmal ellátott csomagot lehet bejuttatni, a portaszolgálat munkatársai által.

A látogatási tilalom elrendelése a kórházban fekvő műtéten átesett, illetve legyengült védekezőképességű betegek, gyermekek, kismamák, illetve dolgozóink védelme érdekében szükséges.Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy apás szülésre továbbra is lehetőség van a higiénés szabályok szigorú betartása mellett.

Kérjük betegeink hozzátartozóit, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be az ide vonatkozó korlátozó intézkedéseket. Kórházunk egyedi és méltányolható esetekben a higiénés szabályok betartása mellett kivételt tehet, de ennek a lehetőségét a minimálisra kívánjuk csökkenteni.

Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét.


Szent Pantaleon Kórház Vezetősége
Hétköznapokon az ajánlott látogatási idő 16-tól 18 óráig, hétvégén és ünnepnap 14-tól 16 óráig van.
Ettől az általános látogatási rendtől indokolt esetben az osztályvezető főorvosok által kiállított engedély alapján lehet eltérni.

Tizenkét éven aluli gyermeket a kórterembe vinni esetleges fertőződésük és a lelki megrázkódtatás veszélye miatt nem ajánlott.

A látogatási időn kívül a betegek és hozzátartozóik a közös helyiségekben: az emeleti társalgókban, illetve a kórház aulájában találkozhatnak.

Kérjük, hogy a látogatás során a többi beteg nyugalmát ne zavarják. Ha a kórtermében fekvő betegnél vizsgálatot vagy beavatkozást kívánnak végezni, úgy a látogatóknak el kell hagyniuk a kórtermet.

Kérjük a látogatókat:

  • ne hozzanak cserepes virágot, és vágott virágot is csak zárt celofánban
  • szíveskedjenek betartani a kórház egész területén a dohányzási tilalmat
  • alkohol tartalmú italokat ne hozzanak be, tilos
  • a rádiótelefonok zavarják a betegek gyógyulását szolgáló műszerek működését, ezért ne használják mobilkészüléküket a látogatás alatt.


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM