A Szent Pantaleon Kórház új műtéti blokkjának építése az ütemtervnek megfelelően halad, a műszaki használatbavételi engedélyt december elején kérheti a kivitelező. A sajtó munkatársai számára a mai bejárás során bemutatták a technológiai tömböt. - Sajtóközlemény

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház új műtéti blokkal bővül a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban” TIOP-2.2.4/09/1. kódszámú pályázaton nyert közel 4 milliárd forintos forrásnak köszönhetően, amely 10 százalékos önerőt tartalmaz. A projekt tervezett építési költsége megközelíti az 1,6 milliárd forintot.

A külső burkolatát már elnyert új épületben tett látogatás során ma a sajtó munkatársai számára bemutatták az új műtéti blokkot, amely az ütemtervnek megfelelően épül, s várhatóan ez év decemberében kerül átadásra.

Dr. Pók Tibor projektmenedzser a bejáráson elmondta, hogy nemsokára a szakhatóságok is megjelennek az épületben, s várhatóan a műszaki használatbavételi engedélyt december elején kérheti a kivitelező. Az építési beruházással párhuzamosan folyamatban van a korszerű ellátást biztosító orvosi gép-műszerek, valamint bútorok és informatikai eszközök beszerzésének előkészítése több mint egymilliárd forint értékben. A gép-műszer-informatikai közbeszerzési pályázatot az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. jóváhagyta, a közbeszerzési eljárás ezután indulhat.

Sinkovits Vilmos, a generálkivitelező Hőszer-Trade Kft. vezetője arról tájékoztatta a sajtó munkatársait, hogy az új szárnyban javában folynak a gépészeti munkálatok: a fűtés-vízszerelési munkák 70 százalékos, a légtechnikai munkálatok 80 százalékos készültségen állnak. Szintén jó ütemben haladnak a villanyszerelési feladatokkal, illetve a belső burkolatok elkészítésével. Közben már a festéshez készülnek elő az épületben, amelynek a környéke is folyamatosan szépül: rendbe teszik a területet, beleértve a kertet is.

Dr. Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója elmondta, hogy az új, 6088 m2-es központi technológiai tömb szervesen illeszkedik az intézmény fejlesztési terveibe, és magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat – korszerű eszközökkel és környezetben – biztosít az intézmény számára a magasabb színvonalú betegellátás és betegbiztonság érdekében.Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM