A Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros diagnosztikai szakrendelésein készült leletek kiadása:Tisztelt Páciensünk!

Van néhány olyan diagnosztikai vizsgálat, amelynek leleteit nem közvetlenül a vizsgálat végén kapja kézhez. A lelet átvételének legkorábbi időpontjáról a vizsgálatot végző asszisztens tájékoztatja.

Röntgen, mammográfiai, CT, tüdőszűrő, EKG leletkiadás helye és ideje:
Rendelőintézet recepciója, hétfőtől péntekig 7-15 óráig 

Vértranszfúziós osztályon (Véradó) végzett vizsgálat leletkiadás helye és ideje:
Rendelőintézet 2. szint, Vértranszfúziós osztály hétfőtől péntekig 12.30-15.30-ig


Amennyiben Ön nem tudja személyesen átvenni leletét, az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 24. §-a alapján lehetősége van teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmaznia valakit, aki Ön helyett így jogosulttá válik a dokumentum átvételére.

Az alábbi linkre kattintva letölthető a „Meghatalmazás” , melyet 1 példányban kitöltve a leletkiadás helyszínén átnyújtva átvehető a lelet. A „Meghatalmazás” nyomtatvány az intézmény információs pultjainál, illetve a vizsgálatvégzés helyén papíralapon is elérhető.

Amennyiben Önnek többféle olyan vizsgálata is volt (pl. EKG és röntgen), amelynek leleteit ugyanazon a helyen (a Rendelőintézet recepcióján) adják ki és a meghatalmazott egy időpontban fogja átvenni az összes leletet, elegendő 1 meghatalmazást kitölteni. A Vértranszfúziós osztályon elkészült lelet átvételéhez külön meghatalmazás szükséges.

Mind a személyesen, mind a meghatalmazott útján történő leletkiadáskor kérjük bemutatni az átvevő fényképes személyazonosító okmányát!


Laborleletek kiadása:

A laboratóriumot külső szolgáltató, a SYNLAB Hungary Kft. működteti. Az általa készített leletek a laborvizsgálat helyszínén, a Rendelőintézet IV. szintjén vehetők át.
Amennyiben nincs lehetősége személyesen átvennie laborleletét, a laboratóriumban kérhető meghatalmazás nyomtatvány vagy az alábbi linkre kattintva letölthető: https://www.synlab.hu/lakossagi/leiras/letoltheto-dokumentumok Link
 

Tájékoztatjuk, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) online felületén nemcsak a beteg kezelőorvosa, de a lakossági portálon keresztül maga a beteg számára is elérhetőek a leletek.  

Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM