Október 1 Idősek világnapja

Október 1 Idősek világnapja

  1. április 20 óta a Mozgásélmény szenioroknak Program segítségével az idősek otthonába on-line csatornán visszük el a mozgás élményét. Ahttps://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/weboldalon minden reggel 8 órakor átmozgató tornára, du 16 órától pedig különböző típusú mozgásórára invitáljuk az időseket.

A régebb óta fiatal korosztály számára fontos a napirend. A Mozgásélmény szenioroknak Program megalkotásakor ezt helyeztük a figyelem központjába. Az életkor előrehaladtával kiemelten fontossá válnak a kapaszkodók, melyek a napi rutin és biztonságérzet kialakításában fontos szerepet játszanak. A rendszeres mozgás és sport az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából kiemelten fontos. A fix időpontokban elérhető videós tartalmaink segítségével a hétköznapok rendszerébe beilleszthető állandóságot biztosítjuk.

A programsorozat nagy sikerrel dübörög szerte a világban. Nem túlzás ezt állítanunk, hiszen 3 földrészről20 országból és 229 magyarországi városból csatlakoztak már az online programunkhoz. A kezdetek óta több, mint 35 000-en látogatták meg oldalunkat és teszik aktívabbá a hétköznapjaikat mozgásóráink segítségével.

Október 1-én az Idősek Világnapján egész napos, ingyenes on-line sportolással várjuk az érdeklődőket.

A speciális nap órarendjét és a Mozgásélmény szenioroknak Program plakátját csatoltan küldöm.

Facebook esemény az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/events/768163933752780