Az Index hírportálon és más sajtóorgánumokban 2019. november 18-án megjelent „Több kórház aktív ellátását szüntetné meg a kormány” című írásra a Szent Pantaleon Kórház az alábbiakat teszi közzé a lakosság megnyugtatása érdekében:

A sajtó által leközölt hír egy több évvel ezelőtt készült munkaanyag, mely kórházunk vonatkozásában ellenkező előjellel került idézésre. Az Emberi Erőforrások Minisztériumától nyert információ alapján jelenleg nincs olyan előterjesztés, amely a cikkben megjelent intézkedési tervet tartalmazná. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az infektológiai, szemészeti, urológiai és gyermek fül-orr-gégészeti ellátás továbbra is zavartalanul folyik a Szent Pantaleon Kórházban. Az említett szakmák a korábbi munkaanyagban is úgy kerültek nevesítésre, miszerint ezeket a Szent Pantaleon Kórházban kiemelt szinten végzik, részben megyei szintű ellátást nyújtva.

Jelenleg tehát nincs a sajtóban említett reformintézkedésekről szóló tervezet. Köszönhetően a Szent Pantaleon Kórház elhelyezkedésének, struktúrájának, a magas szinten folyó ellátásnak, nem várható ilyen fokú változás a dunaújvárosi kórházat illetően. Lap tetejére
Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM