Az orvostechnikai eszközök szállítására, szerelésére és üzembe helyezésére hirdettek közbeszerzési eljárást, így az új technológiai tömb szakmai fejlesztésének keretében a  központi műtő-egység, a központi sterilizáló, az intenzív ellátás és a központi diagnosztika eszközparkjának beszerzése valósulhat meg. - Sajtóközlemény

A dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház új technológiai tömbbel bővül az új Széchenyi Tervnek köszönhetően, a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban” TIOP-2.2.4/09/1. kódszámú pályázaton nyert közel 4 milliárd forintos forrásnak köszönhetően, amely 10 százalékos önerőt tartalmaz.
A beruházás újabb fontos állomásához érkezett, ugyanis meghirdették az orvostechnikai eszközök beszerzésére vonatkozó közbeszerzési felhívást az Európai Unió közösségi szintű közbeszerzési hirdetményeit tartalmazó hivatalos lapjában (Tenders Electronic Daily - TED) – jelentette be ma dr. Galambos Dénes, Fejér megye kormánymegbízottja.
A kiírásban szerepel a szükséges orvostechnikai eszközök szállítása, szerelése, üzembe helyezése, próbaüzem lefolytatása és a kezelőszemélyzet betanítása, továbbá a szállított berendezések jótállási időn belüli javítása. Három részből áll a közbeszerzési hirdetmény: 1. rész: Műtő, terápia, 2. rész: Sterilizáló, 3. rész: Digitális képalkotás, diagnosztika.
A beszerzést 90 %-os mértékben a projekt számára biztosított európai uniós támogatásból, illetve 10 %-ban a magyar költségvetésből fizetik ki. Az a pályázó nyerhet, aki a kiírt specifikációhoz a legalacsonyabb összegű ajánlatot adja.
Az ajánlatok bontására 2014. január 27-én kerül sor, így várhatóan március első felében megköthetik a győztes beszállítóval a szerződést, a beszállítónak pedig a szerződéskötéstől számítva hatvan napon belül kell a berendezéseket leszállítania, üzembe helyeznie, a próbaüzemet lefolytatnia.
A beszerzendő orvostechnikai eszközök listáját a kórház orvoscsapata állította össze, így az orvosszakmai szempontok messzemenően érvényesülni tudnak.
Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM