Szeptember 2-4. között tartja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara VIII. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát Siófokon, ahol szeptember 2-án sor került a MESZK Szakmai Díjak átadására, melyben évente megyénként egy-egy, országosan egy fő részesülhet. 

Az országos kitüntetés idei büszke tulajdonosa Erdély-Franyó Anna, kórházunk ápolási igazgatója lett. 

A MESZK a díjat az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismerésére hozta létre és azon kamarai tagoknak adományozható, akik hivatásuk képviseletével az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt értek el, valamint kimagasló teljesítményükkel hozzájárultak az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.

Erdély-Franyó Anna 1990 szeptemberétől kezdte szakmai pályafutását a Szent Pantaleon Kórházban.Szakmai tudása és rátermettsége alapján 2016. július 1-jétől az intézmény ápolási igazgatója. 22 éve tagja a kórház menedzsmentjének. Feladatai közé tartozik többek között a fekvőbeteg-ellátó osztályok ápolóinak és a járóbeteg-szakellátó rendelések szakmai munkájának koordinálása, ellenőrzése.
Munkája mellett 20 évig tanított a Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnázium és Szakközépiskolában, valamint az OKTÁV székesfehérvári képzőhelyen.
Komplex problémamegoldó képességgel rendelkezik, hamar átlátja a megoldandó feladatot, rövid mérlegelés után hozza meg döntését, legyen az intézményi érdek vagy a munkavállaló személyes problémája.
Ápolásvezetőként a koronavírus járvány ideje alatt folyamatosan részt vett az intézményt érintő ápolásszakmai munkában, azon túlmenően az operatív szintű járvánnyal kapcsolatos tevékenységek szervezésében.
A főnővéri kar tagjaival, az osztályvezető főorvosokkal napi munkája során kiváló kapcsolatban áll.

Büszkén gratulálunk munkatársunk országos elismeréséhez és további sok sikert kívánunk!Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM