A Hankook Tire Magyarország Kft. kettő új, könnyen hordozható EKG készüléket, valamint azok mobilitását szolgáló hordozókocsikat ajándékozott a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház számára.

A Hankook rácalmási üzemének 2006-os alapkőletétele óta, szinte az első pillanattól stratégiai fontosságú alappillére a társadalmi felelősségvállalás. Többször, többféle formában támogatták már kórházunkat. Idén is egy új ötlettel álltak elő, a Hankook dolgozók mosolya, több tucat fénykép és egy nagy adag lelkesedés – mindössze ennyi kellett ahhoz, hogy az abroncsgyártó két Mindray BeneHeart R3 típusú hordozható EKG készüléket ajándékozzon a dunaújvárosi kórház számára. Az adomány igazi közösségi összefogás eredménye, hiszen pontosan azért állt kamera elé 215 Hankook dolgozó, mert a cég kihirdette: amint eléri a 200 főt a fényképeken szereplő munkatársak száma, a kórházunk 1.183.640 forint értékű támogatásban részesül.
“A Hankook nemrégiben azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy milyen eszközre lenne a legnagyobb szükségünk a meghatározott értékben. Két EKG készülék és a hozzájuk tartozó hordozókocsik beszerzését már huzamosabb ideje terveztük, ezért egyértelmű volt a válaszunk. A pandémiás időszakban egy ilyen adomány még nagyobb segítség számunkra, mint bármikor máskor. Köszönjük a Hankooknak, és mindenekelőtt annak a 215 dolgozónak, akik értünk fotózkodtak.”- Dr. Mészáros Lajos intézményvezető.

Az ötlet apropóját egy dupla évforduló adta, a Hankook anyavállalata ugyanis idén ünnepli alapításának 80., a helyi gyár pedig alapkőletételének 15. évfordulóját. A járványhelyzet miatt a vállalat ugyan nem szervezhetett az események jelentőségéhez méltó rendezvényt, ám így is született megoldás az ünnepi hangulat fokozására. Ilyen volt például az Instagram-stílusban készített évfordulós fotókeret is, mellyel az abroncsgyártó szórakozással egybekötött jótékonykodásra invitálta dolgozóit. A dolgozóknak három hét állt a rendelkezésükre, hogy elkészítsék a fényképeket, melyeken egyedül és csoportosan is szerepelhettek. A vállalat egyetlen feltételt kötött ki a projekt kapcsán: összesen 200 különböző Hankook alkalmazottnak kellett szerepelnie a felvételeken. A rendelkezésre álló időben a gyár valamennyi részlege kifejezte támogatását, volt, ahol csaknem a teljes csapat kamera elé állt.

“A világjárvány megjelenése óta, azt hiszem, mindannyiunkban tudatosodott, hogy az egészség valóban a legnagyobb kincsünk. Mi, a Hankooknál úgy gondoljuk, hogy kötelességünk támogatni azon szakemberek munkáját, akik nap mint nap a mi egészségünk megóvásáért fáradoznak. Rendkívül büszke vagyok a gyár dolgozóira, amiért ilyen szép számban vettek részt ebben a kezdeményezésben. Szó szerint a mosolyukat adták mások gyógyulásáért”. – mondta Kim Hyung Yun, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A két EKG készülék ünnepélyes átadása megtörtént. Az egyik az infektológiai a másik a belgyógyászati osztályra került. Köszönjük.





Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt






Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráig







Szent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


















Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM