A Magyar Kórházszövetség a Covid járvány kirobbanása kapcsán hozta létre a fogjunkossze.hu internetes portált, ahol jelölni lehetett díjazásra az egészségügyi intézmények dolgozóit az „Év Orvosa”, „Év Szakdolgozója” és „Év nem ágy melletti dolgozója” kategóriákban.

A Duna Bonum Alapítvány jóvoltából anyagi elismeréssel is társul a díj, mivel országosan összesen 100 millió forintot ajánlott fel a Magyar Kórházszövetség számára a koronavírus pandémia alatt rendkívüli mértékű többletmunkát, betegközpontú szakmai tevékenységet végző egészségügyi dolgozók támogatására.

A szavazás során bárki felterjeszthette a díjra kiemelkedő munkát végző kórházi dolgozókat. A leadott voksoknak köszönhetően kórházunk két munkatársa is a díjazottak között szerepel.  

A Szent Pantaleon Kórház dolgozói közül dr. Kővágó Levente, az infektológiai osztály osztályvezető-helyettes főorvosát, orvos kategóriában és Szente Gabriella, a sürgősségi betegellátó osztály ápolóját, szakdolgozó kategóriában javasolták a legtöbben a Covid ellátás során végzett áldozatos, magas színvonalú munkájáért elismerésre méltó egészségügyi dolgozónak.

Díjazott munkatársaink és minden dolgozónk nevében is köszönjük a szavazók bizalmát és köszönjük munkatársaink lelkiismeretes helytállását! Gratulálunk dr. Kővágó Levente főorvosnak és Szente Gabriella ápolónak az elismeréshez, munkájukhoz további sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánunk!
Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM