2019-ben hetedik alakalommal rendezte meg kórházunk a hagyományos Szent Pantaleon Jótékonysági Bált és indítottuk el jótékonysági felhívásunkat. A járványügyi veszélyhelyzet miatt a 2020-ban a bált nem tudtuk megrendezni.

A jótékonysági célunk egy tízmillió forint értékű egyedi tulajdonságokkal bíró lélegeztetőgép volt. Az állami beszerzéseknek köszönhetően kórházunkba több tízes nagyságrendű lélegeztetőgép érkezett tavaly év végén, ezért át kellett gondolnunk, hogy mit vásárolunk az adományokból összegyűlt összegből.
A jótékonysági felhíváson megálmodott összeg a környékben működő cégek és lakossági összefogásnak köszönhetően összegyűlt. A fő adományozókkal egyeztetve nem lélegeztetőgépet, hanem egy Insighters légútmenedzsment készletet sikerült beszereznünk, aminek az intenzív osztályunkon és a központi műtőben nagy hasznát tudják venni.

Dr. Mészáros Lajos intézményvezető és dr. Jobbágy Lajos orvosigazgató ünnepélyesen átvette a beszállító Medirex cégtől a 2019-es Szent Pantaleon Jótékonysági összefogásból vásárolt Insighters légútmenedzsment készletet, melynek összértéke közel 11 millió forint. A Medirex cég kereskedelmi igazgatója Vargek Balázs és kereskedelmi képviselője Lövey Zsófia bekapcsolták és megmutatták a modern, oktatási célra is hasznosítható, minden extrával felszerelt légútbiztosító készüléket.

A járványügyi szabályok betartása mellett a sajtó képviselőinek bemutattuk az orvosi eszközöket, így ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindazon cégeknek, szervezeteknek, magánszemélyeknek, akik hozzájárultak a jótékonysági akciónk megvalósításához. Külön köszönet média támogatóinknak, hogy közvetítettek az eseményről, és hirdették a jótékonysági akciónkat.Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM