Tisztelt Lakosság! Kedves Betegeink!

Betegeink és dolgozóink egészségének védelme érdekében a COVID-gyanús és az igazoltan koronavírus-fertőzött  betegek kórházunkban történő elhelyezésével, illetve a fekvő- és járóbetegek biztonságos ellátásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:


1. Szeptember 5-e óta teljes körű látogatási tilalom van érvényben. Kérjük a hozzátartozókat, hogy a látogatási tilalom alatt tartsák be a korlátozó intézkedéseket. Kórházunk egyedi és méltányolható esetekben – a higiénés szabályok betartása mellett – kivételt tehet, de ennek a lehetőségét a minimálisra kívánjuk csökkenteni. Kórházunk betegei részére be lehet juttatni csomagot a portaszolgálat munkatársain keresztül. A beteg részére szánt csomagot névvel, osztállyal, kórteremszámmal ellátva veszi át a portaszolgálat és juttatja el a címzetthez.

2. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kórház-rendelőintézet területén, már az udvaron is is kötelező a szájmaszk helyes, orrot-szájat eltakaró használata mindenki számára.

3. A portaszolgálat szigorúan ellenőrzi a belépési jogosultságot, elsősorban beutaló felmutatásával lehet bejönni, a nem beutaló köteles ellátóhelyek esetében pedig kérjük betegeinket, hogy belépésük céljáról nyilatkozzanak a portaszolgálatnak.

4. A kórház épülete előtti előszűrő állomáson testhőmérést végzünk minden belépőnek.

5. A sürgősségi betegellátó osztály bejáratát csak a sürgősségi ellátásra érkezők használhatják! Azon keresztül egyéb esetben a be- és kijárás is tilos! A sürgősségi osztályon tilos az átjárás! A kórház épületébe a hídon keresztül juthatnak be.


6. Apás szülésre továbbra is lehetőség van a higiénés szabályok szigorú betartása mellett.


7. Mind a személyzet, mind a pácienseink közös érdeke, hogy a koronavírus fertőzés terjedését megállítsuk, az ellátó személyzet a várható esetszám további növekedése idején is rendelkezésre tudjon állni, ezért nyomatékosan kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy csak indokolt esetben vegyék igénybe a Kórház-Rendelőintézet szolgáltatásait.


A koronavírus járvánnyal összefüggő kérdéseikkel kapcsolatosan a kormányzati zöld számon (06-80-277-455, 06-80-277-456) és a www.koronavirus.gov.hu honlapon tájékozódhatnak.

Kórházunkat érintő változtatásokról pedig a www.pantaleon.hu honlapon kaphatnak aktuális felvilágosítást.

Köszönjük a Lakosság megértését és együttműködését!Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM