Július közepén Németh József,  az OTP Bank Észak-dunántúli Régió vezetője és dr. Nagy Krisztina, a Humanitás Szociális Alapítvány titkára adta át kórházunknak  az OTP Bank és Humanitás Szociális Alapítvány 75 millió forint értékű orvosi eszközökre biztosított támogatását.

Az eszközöket az Alapítvány beszerezte, megvásárolta és az elmúlt napokban mindegyik beérkezett a kórházba. 
Nagy örömünkre szolgál, hogy kórházunk is azon intézmények között szerepel, amelyeket tevékenységének elismeréseként a pénzintézet támogat. Az általuk felajánlott 75 millió forintból a kardiológia, a gastroenterológia, az általános sebészet, a traumatológia, a nőgyógyászat és az urológiai szakterületek orvosi eszközfejlesztése valósul meg.
A kardiológia egy kardiológiai ultrahang készülékkel, egy terheléses EKG készítésére alkalmas futópaddal lesz gazdagabb. Egy komplett HD felbontású laparoszkópos eszköz az általános sebészeti és nőgyógyászati műtétek elvégzésénél fogják használni. A gasztroenteorológia eszközparkja egy videógasztroszkóppal bővül. A bőrhámosító berendezés a traumatológiai sérültek és a plasztikai sebészeti ellátásban jelent előrelépést, míg az urológiai osztály húsz darab műtéti beavatkozáskor és tükrözéskor használt orvosi eszközzel lesz gazdagabb.

A fejlesztéseknek köszönhetően még színvonalasabb és komplettebb beavatkozásokat tudnak elvégezni az érintett szakmák képviselői.

A kórház dolgozói nevében dr. Mészáros Lajos főigazgató még egyszer köszönetét fejezi ki a rendkívül magas összegű adományért, mivel ilyen magas összegű adományban még nem részesült intézményünk. Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM