Szeptember 3-5-ig tartották a MESZK VII. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát Siófokon. 
A tudományos kongresszuson került sor az országos szervezet MESZK-ért díjának átadására.  

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara kitüntetést hozott létre azon tisztségviselői, ügyintéző szervei nem tisztségviselő tagjai, képviseleti szervei tagjai munkájának elismerésére, akik emberi magatartásukkal, szakmai elkötelezettségükkel példaképül állíthatók, valamint társadalmi érdekérvényesítő tevékenységükkel, helytállásukkal méltán vívták ki kollégáik és a társadalom elismerését, és ezzel növelték a MESZK presztízsét.

Minden évben 6 fő részesülhet MESZK-ért Díj elismerésben. Idén hárman kapták meg az országos elismerést a MESZK-ért 2020 Díjat. Az egyik díj büszke tulajdonosa kórházunk vezető ápolója dr. Juhászné Bordács Veronika

Verát a következőképpen méltatták az ünnepségen:  „40 éve a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház dolgozója, 12 éve vezető ápoló, végzettsége szerint Diplomás Ápoló. Emberi tulajdonságai, kiváló szervező és irányító készsége, szakmai felkészültsége és tapasztalata mindennapi munkájához elengedhetetlen. Feladata rendkívül összetett; a kórház ápolási munkájának ellenőrzése, az osztályháttér nélküli szakrendelések irányítása, az osztályos adminisztrátorok koordinálása, a betegszállítók irányítása. Munkáját nagy körültekintéssel végzi, nagy hangsúlyt fektet a dolgozók és a betegek elégedettségére. Kiváló a kapcsolata a fekvőbeteg ellátó osztályok főnővéreivel, főorvosaival és dolgozóival. 
Pozitív hozzáállására, segítőkészségére és szakmai tudására elismeréssel és tisztelettel tekintenek a kórház dolgozói.
A Szakdolgozói Kamarának a kezdetektől elkötelezett és aktív tagja, 2011 óta tisztségviselője. 
8 évig általános alelnöke, 2019 óta fekvőbeteg ellátásért felelős alelnöke területi szervezetünknek. Helyi és területi küldött. Kamarai munkája során a szakma és
az egészségügyi dolgozók érdekeit maximálisan és nagy hozzáértéssel képviseli. Minden kamarai rendezvényen részt vesz, melyeknek egyik fő szervezője és lebonyolítója. Részt vesz minden évben a szakmai vetélkedő, a Szakdolgozói Nap, az Ádventi kirándulások megszervezésében. Feladatot vállalt a szakmacsoportos továbbképzések szervezésében, a kötelező szakmacsoportos továbbképzések ellenőrzésében.
Köszönjük a Kamaráért végzett munkáját!”
Büszkén gratulálunk munkatársunk országos elismeréséhez!Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM