A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal 2017-ben létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra. A hét közönségdíjról a páciensek, a két szakmai különdíjról pedig szakmai zsűri dönt.
A váratlanul jött, és az egész világot megbénító vírushelyzet egy Helytállási különdíj létrehozására is ösztönözte a díj alapítóit. A rendhagyó elismerésre a járvány idején is aktívan dolgozó orvosokat lehet jelölni, közülük pedig a zsűri választja ki a díjazottat. Véget ért a jelölés, a felterjesztettek között van dr. Máté Ágnes a sürgősségi osztályunk osztályvezető főorvosa.  
„Helytállás különdíjat a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány szeretné köszönetét kifejezni a járvány idején a közegészségügyben dolgozó és helytálló orvosoknak, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul, magas szintű szakmai tudással és maximális humanitárius hozzáállással viseltettek betegeik iránt.”

Az elismerések átadásnak nemcsak a helyszíne, hanem az időpontja is emblematikus lesz, hiszen a díjakat szeptember 16-án, Szent-Györgyi Albert születésnapján – amely egyben a C-vitamin világnapja is – vehetik majd át a legjobbak.
Az év Helytállás különdíjának nyertesét a zsűri, két kiváló és szakmailag elismert orvos, prof. dr. Klivényi Péter egyetemi tanár, az MTA doktora (Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, Neurológiai Klinika) és dr. Kallai Árpád, az Erzsébet Kórház-Rendelőintézet főigazgatója, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje, valamint a humanitárius oldalról a közkedvelt műsorvezető, producer, főiskolai tanár, Máté Krisztina választja ki.

A díjátadó ünnepségen 2020. szeptember 16-án, reményeink szerint dr. Máté Ágnes osztályvezető főorvos veheti majd át a Helytállási különdíjat.Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM