A januárban megrendezett idei Carissa Kupa nemzetközi foci jótékonysági akcióján befolyt összeggel kórházunk neurológiai osztályát támogatták.

Már a januári rendezvényen is több mint másfél millió forint gyűlt össze, a kórház neurológiai osztályának, amiből az osztály a stroke betegek őrzőmonitorainak lecserélését tűzte ki célul. A szervezők a labdarúgó torna megrendezését követően, még nagyobbat álmodtak és kapcsolataikat megkeresve további gyűjtésbe kezdtek, hogy az osztály egyik kórtermében ki is alakítsák a stroke őrzőt. Az összefogásnak köszönhetően közel négymillió forint értékben a kórterem kialakításra került.
A stroke őrző ünnepélyes átadásra a látogatási tilalom miatt a kórház földszinti auditóriumában került sor nem pedig az osztályon. A meghívottak személyesen ugyan nem nézhették meg az elkészült stroke őrzőt, de egy videó összeállításnak köszönhetően mindenki láthatta, hogy mire fordították az adományozók pénzét. Az auditóriumból az ünnepség után felszállították és beüzemelték a monitorokat és a Pulzoximéter készülékeket. A stroke őrző kórterem a festés után új bútorzatot, kórtermi nővérpultot, beépített szekrényt és új kézmosót kapott, majd a dekoratőrök színesítették a falakat. A kórterembe térelválasztó szalagfüggönyök és klíma berendezés is felszerelésre került.  

Köszönjük a kezdeményezést a szervezőknek és az adományozóknak az önzetlen nagylelkű segítséget. Dr. Kercsó Anca osztályvezető főorvos szavaival élve: „Számunkra megvalósult egy álom!”
Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM