November 13-án a főnővéri értekezlet napirendi pontjai előtt Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló köszöntötte a nyár óta elmaradt és októberben jubiláló munkatársainkat.
25 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján oklevelet kapott: Katona Rita szakasszisztens az aneszteziológiai és intenzív osztályról, Trencsényi Mária Éva általános ápoló a mozgásszervi rehabilitációs osztályról és Lázárné Lukács Tímea osztályvezető főnővér a traumatológiai osztályról.

30 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján részesült jubileumi jutalomban: Horák Brigitta ápoló a pszichiátriai osztályról, Varga Eszter ápoló és Majorosné Nagy Erika adminisztrátor a szülészet- nőgyógyászati osztályról, valamint Patakiné Gáspár Éva szakasszisztens a gyógyszertárból.

40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött szolgálati idejét gratulálták: Tóthné Migalkó Éva és Mészárosné Herczeg Klára szülésznőknek a szülészet nőgyógyászati osztályról, Hári Attiláné általános ápolónak és Nagy Gyöngyi szakápolónak a pszichiátriai osztályról, Gerényi Mihályné aneszteziológiai szakasszisztensnek az aneszteziológiai és intenzív osztályról, Tóthné Fodor Margit röntgen asszisztensnek a tüdőgondozóból.

Az okleveleket Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Juhászné Bordács Veronika vezető ápoló együtt adta át. Igazgató asszony gratulált és megköszönte a több évtizedes közalkalmazotti munkaviszonyokat és további jó egészség melletti munkavégzést kívánt. A negyven éves jubileumot ünneplő kollégák közül négyen aktív nyugdíjba vonultak, Tóthné Migalkó Éva, Gerényi Mihályné, Mészárosné Herczeg Klára és Tóthné Fodor Margit nekik jó egészség melletti boldog nyugdíjas éveket kívánunk.
Sajnos öten nem tudtak részt venni az értekezleten, ezért nem szerepelnek a fényképeken, okleveleiket később az osztályvezető főnővérektől fogják átvenni.
Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM