2019. szeptember 28-án szombaton rendezték meg a Magyar Kórházak VII. focitornáját a Szekszárdi Sportközpont Sportpályáján.

A pótnevezésekkel együtt összesen huszonkét egészségügyi intézmény csapata nevezett a játékos focivetélkedőre. Kórházunk csapata tizenkét munkatársunkból állt össze, az orvosigazgató vezetésével. A dunaújvárosi csapatösszetétel névsor szerint: Bence Zsolt, dr. Al Sheraji Mohamed, dr. Ghourab Muhammad, dr. Kiss Károly, dr. Tirczka Zoltán, Eller Richárd, Győrfi Richárd, Kertész Ferenc, Szigeti Balázs, Völcsei Szilveszter és a két kísérő dr. Jobbágy Lajos és Dénes Ferenc. Csapatkapitány: Győrfi Richárd volt.
A csapatok maximum 10 játékost és két kísérőt nevezhettek, akik mindannyian a kórház aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozói közül kerülhettek ki. Nem indulhattak a tornán olyan játékosok, akik az NB I-ben, II-ben vagy III-ban, esetleg a megyei, vagy BLSZ, bajnokság I. vagy Futsal I. osztályaiban aktívan szerepelnek. A pályán egyszerre kétszer négy fő mezőnyjátékos és egy-egy kapus lehetett. Három pályán folyamatosan játszottak egymással az ország különböző kórházaiból érkezett csapatok a mérkőzéseket. Az időjárás és a hangulat is nagyon jó volt.
Csapatunk összesen hét mérkőzést játszott, a három győzelem, három vereség és egy döntetlen a tizenötödik hely eléréséhez volt elég. A három hónapja összeállt és azóta együtt edző csapat részéről ez igen szép eredmény! Köszönjük mindenkinek a szurkolást!
Gratulálunk a csapatnak és további jó focizást és felkészülést kívánunk a jövő évi szerepléshez!
Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM