A Magyar Kórházak VII. focitornáját rendezik meg 2019. szeptember 28-án szombaton a Szekszárdi Sportközpont Sportpályáján.

Nyár elején a Tolna Megyei Balassa János Kórház a Kórházak Országos Focitorna hagyományának megőrzése céljából 2019. szeptember végére meghirdette a Magyar Kórházak VII. Focitornáját. A valamikor népszerű sportesemény újbóli életre keltésén túl a programból ismét hagyományt szeretne teremteni. A sportesemény keretén belül az ország különböző kórházaiban aktívan dolgozó munkavállalók ismerkedhetnek meg, vagy találkozhatnak újból egymással egy kötetlen szórakozás keretében.
A Szekszárdi Kórház vezetőségének szándéka, az újból hagyományteremtés mellé állt dr. Gondos Miklós, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója is, aki az esemény fővédnöke lett. Az ÁEEK mellett a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Rezidens Szövetség és Szekszárd Város Önkormányzata is támogatta a Tolna Megyei Balassa János Kórházat az esemény megszervezésében.

A már hetedik alkalommal megrendezett eseménynek eddig a Vasas pálya adott otthont 2011-től 2016-ig, az idei focitorna lesz az első, amit nem a fővárosban rendeztek. Két év kihagyás után a Tolna megyei megyeszékhely magára vállalta a szervező szerepét, és 2019-ben a Szekszárdi Sportközpont ad helyet az eseménynek. Az első két évben még Budapesti Kórházak Focitornája névvel futó esemény az évek során egyre népszerűbbé vált a kórházi dolgozók körében, 2016-ban már több mint negyven kórház vett részt a sporteseményen.

A csapatok maximum 10 játékost és két kísérőt nevezhettek, akik mindannyian a kórház aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozói közül kerülhettek ki. Nem indulhattak a tornán olyan játékosok, akik az NB I-ben, II-ben vagy III-ban, esetleg a megyei, vagy BLSZ, bajnokság I. vagy Futsal I. osztályaiban aktívan szerepelnek. A pályán egyszerre kétszer négy fő mezőnyjátékos és egy-egy kapus lehetett.
Az összesen 15 csapat nevezettjei között van kórházunk csapata is. A dr. Jobbágy Lajos orvosigazgató által vezetett csapat négy orvosból, három műtőssegédből és három beteghordóból áll össze, valamint az orvosigazgató és egy beteghordó kísérőként segédkezik rendezvényen. A dunaújvárosi csapatösszetétel névsor szerint: Bence Zsolt, dr. Al Sheraji Mohamed, dr. Ghourab Muhammad, dr. Kiss Károly, dr. Tirczka Zoltán, Eller Richárd, Győrfi Richárd, Kertész Ferenc, Szigeti Balázs, Völcsei Szilveszter és a két kísérő dr. Jobbágy Lajos és Dénes Ferenc. Csapatkapitány: Győrfi Richárd lesz.

Szurkoljunk együtt hétvégén csapatunknak, Hajrá Dunaújváros!Lap tetejére


https://e-egeszsegugy.gov.hu

Tájékoztató videó: itt
youtube tájékoztató videó: itt
Adatvédelem: itt


Szent Pantaleon Gyógyszertár
Dunaújváros
Vasmű út 10. (Rendelőintézet)

Tel.: 06 (25) 550-373
Fax: 06 (25) 550-457
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig
8 - 16 óráigSzent Pantaleon Kórház
Rendelőintézet
Dunaújváros
kommunikacio[kukac]pantaleon[pont]hu
Tel.: 06 (25) 550-550
Fax: 06 (25) 413-640

Korányi Sándor utca 4-6.
2400,Dunaújváros


Szent Pantaleon Kórház - Rendelőintézet Dunaújváros
2400 Dunaújváros, Korányi Sándor utca 4-6. Telefon: 25/ 550-550, Fax: 25/ 413-640
Minden jog fenntartva! © pantaleon.hu | Copyright © 2013 - 2018
BELÉPÉS | INTRANET | FIGYELMEZTETÉS | ADATVÉDELEM